Uspešen zaključek spomladanske sezone 2019

V tem času smo veliko počeli in marsikaj dobrega naredili za dobrobit živali in ljudi: izvedenih več kot 25 delavnic in izobraževanj (usposabljanja za voznike pri prevozu živih živali, usposabljanja za oskrbnike hišnih živali, zdrav življenjski slog, trajnostno podjetništvo in gospodarstvo, prva pomoč za hišne živali, kako kot otrok pravilno poskrbim za poškodovanega hišnega ljubljenčka).
V okviru Tedna vseživljenjskega učenja smo ozaveščali učence OŠ o pravilni oskrbi hišnih živali. Udeležili smo se mednarodne konference REHAC – Reinventing Europeans through History, Art and Culture v Italiji.

Nikakor pa ne bi bilo mogoče izvesti izobraževanj in projektov brez strokovnih sodelavcev (dr. veterinarske medicine, podjetij in institucij, ki so omogočile oglede dobrih praks ter ostalih vključenih v izvedbo projektov) – vsakemu posebej iskrena hvala. 

Hvaležni in zelo veseli smo, da so naše delo prepoznali mediji in vključili v svoje vsebine dobrobit živali za dobrobit ljudi – Novi Tednik hvala. 

Številnim zadovoljnim (po odzivih sodeč) udeležencem, hvala za udeležbo in veselimo se ponovnega srečanja v naših skupnih projektih v prihodnje. Res smo uživali z vami, ki ste želi pridobiti nova znanja za zagotavljanje dobrobiti živali in vzpostavljanje lastnega boljšega počutja, ki vključuje varovanje narave. 

Poletne mesece bomo izkoristili za polnjenje »baterij«, pridobivanje novih znanj in za razvijanje novih projektov in izobraževanj, ki bodo reševali izzive in ozaveščali mlade in odrasle o pomenu in načinu zagotavljanja dobrobiti živalim v vsakodnevnem življenju, kar je v neposredni povezavi z našim dobrim počutjem – da stopimo iz cone udobja.

Udeležencem hvala za zaupanje in vabljeni v naše prihajajoče projekte v prihodnje.