1. termin:
    –  petek, 19.3.2021 – predavanje
    Kje: Šentjur pri Celju oz. ON-LINE (spletna izvedba), če fizična izvedba ne bo mogoča. V primeru on – line izvedbe boste gradivo prejeli po pošti.

     2. termin:
        –  petek, 21.5.2021 – predavanje
         Kje: Šentjur pri Celju

Za skupino več kot 20 udeležencev je možna izvedba na izbrani lokaciji in v izbranem terminu (po predhodnem dogovoru).

Način prijave: pošljete nam izpolnjeno in podpisano prijavnico.
Prijavnica: Prijavni obrazec – voznik in oskrbnik pri prevozu živih živali

Prijave so nujne, ker je število mest omejeno zaradi varnostnih zahtev za preprečevanje okužb z virusom SARS-CoV-2. V primeru, da sprejeti vladni ukrepi vezani na COVID-19 izvedbe tečaja v fizični obliki ne bodo dopuščali, bomo usposabljanje izvedli v on – line (spletni verziji).

Cena osnovnega usposabljanja: 110€
Cena obnovitvenega usposabljanja: 80€
DDV ni obračunan na osnovi prvega odstavka 94. člena ZDDV-1.

Kot pooblaščeni izvajalec Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (odločba št. U3440-187/2019/3) izvajamo osnovna in obnovitvena usposabljanja s preizkusom znanja za pridobitev Potrdila za voznike in oskrbnike pri prevozu živih živali (“kartica”) – skladno z zahtevami člena 17(2) Uredbe Sveta (ES) št. 1/2005 z dne 22. decembra 2004 o zaščiti živali med prevozom in postopki, povezanimi z njimi.

Po uspešno opravljenem usposabljanju pridobite potrdilo o usposobljenosti (“kartico”), ki  je izpisano v slovenskem in angleškem jeziku in je veljavno v državah članicah EU.

Za informacije smo vam na razpolago na:
041 798 731, info@razpis.si

Veseli bomo, če nas boste kontaktirali tudi le v primeru, da potrebujete  informacije v zvezi z načinom, zahtevami, fiziološkimi potrebami živali,… ki zagotavljajo njihovo dobro počutje med prevozom!

Prijazno vabljeni!